За нас

Елбраво ООД

Елбраво ООД залага на качество, коректност, професионализъм и взаимна лоялност: клиент-изпълнител.

Основните фактори за успеха ни са познаването на последните световни тенденции в областта, подборът на продукти и услуги.

Нашата визия

Важно е да се грижиш за клиента, следван от клиента за създаване на неждни продукти и решения за комфорт и сигурност в жилищни, обществени и бизнес среди.

Нашата мисия

Мисията ни е да изготвяме ефективни технически решения, за да има надежни проекти, отговарящи на изисквания на клиента и стандартите за изпълнение.

Работа

Работим с внимание и грижа към клиента повече от 20 г. за създаване на надежни системи в годините

Елбраво ООД е основоприемник на ЕТ Елбраво, която е създадена през 2003 г. с основен предмет на дейност продажба и монтаж на домофонни системи.

Елбраво е официален представител на полските домофонни системи Laskomex (Ласкомекс) и Mifon (Мифон), дистрибутор на домофонни системи Audio за регион Пловдив, дилър на системи за сигурност DSC.

Фирмата предлага иновативни продукти, които отговорят на очакванията на потребителите за постоянно високо качество и разумни цени.

Грижата за клиента е основен приоритет в дейността на Елбраво.

Разполага с висококвалифициран персонал с богат практически опит.

Извършва доставка на цифрови и аналогови аудио и видео домофонни системи за цялата страна. Предлага актуална информация за всички продукти, техническа помощ и различни индивидуални решения. Гаранция 24 месеца.

Извършва монтаж и сервизно обслужване на домофонни системи в регион Пловдив. Разнообразието е според изискванията на клиента и спецификацията на обекта.

Предлага продажба и изграждане на системи за контрол на достъп. Проектира и монтира системи, позволяващи електронно заключване с чип и ограничаване на вход/изход до дом, офис, учреждение и/или ползване на асансьор. Гарантирано качество на техника и монтаж.

Извършва продажба, проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Дистрибуция с монтаж на компоненти за видеонаблюдение – камери, DVR, NVR видеорекордери. Качество и коректност.

Предлага жични и безжични системи за сигурност от утвърдена световна фирма лидер DSC. Високо качество и надеждност на продуктите и услугите, професионално отношение и достъпни цени.

Гаранция на всички продукти и услуги: 24 месеца

Основни клиенти на фирмата са строителни, инвеститорски и инсталаторски фирми, болници, частни лица, жилищни сгради, различни бизнес организации.

Елбраво ООД

Eлбраво е търговска и инсталаторска фирма
с 20-годишен опит.

© 2024 Eлбраво ООД | Всички права запазени.

ИНФО
Свържете се с нас