ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ   
  общо продукти: 169

Комплект цифрова домофонна система CD-2503R Laskomex - версия с RFID четец за безконтактни електронни ключове


Цифров многоабонатен електронен модул LASKOMEX за изграждане на домофонна система – версия с четец за безконтактни електронни ключове (RFID карти или чипове). Системата е с кодово отключване на входна врата, четец за безконтактни електроненни ключове и специално място за камера.

Предназначена е за еднофамилни къщи, апартаменти, бизнес сгради, хотели и мотели от 1 до 250+4 абоната.

!!! Комплекта включва следните елементи:
1) Метален външен панел CP-2503R (сив, черен) с вградена кодова клавиатура в корпуса на панела, четец за безконтактни електронни ключове и място за камера.
2) Електронна касета EC-2502AR (централа)
3) Захранване TR-2300

Основни характеристики на системата:      ***Ново поколение двупроводна микропроцесорна система.
 • Капацитет – управление от 1 до 254 абоната.
       ***Предназначена е за съвместно изполване само с цифрови домофони абонатни устройства: етажните ауидо домофони LM,LT, LX, LF, LR и етажен домофон без слушалкаLG. При включване на камера към модула - етажни видео домофони MVC-6450, MVC-6550, MVC-6650B и MVC-6850
       ***Външния панел е с модерен дизайн с ясна видимост на символите на клавиатурата през нощта и деня (светлинна решетка). Защитен e от вредното въздействие на атмосферната среда и злонамереното действие на трети лица – вандалозащитен и влагоустойчив метален корпус с кодова немаханична клавиатура за отваряне на входната врата.
       ***Външен панел с RFID четец. Електронните безконтактни ключове се четат от системата като се доближат до клавиатурата. Клавиатурата на панела се блокира при четене на RFID картите, за да се избегне случайно набиране на абонат.

 •      ***Дисплей, оказващ състоянието на системата с вградени светодиоди (при включване на камера за изграждане на видео домофонна система).      ***Електронната касета (централа) осъществява връзката между входния панел пред входната врата на сградата и етажният домофон, намиращ се в помещението на абоната.
       ***Отварянето на входната врата (отблокиране на брава) може да е с механичен ключ, с индивидуален код, или с електронни карти/чипове RFID . Избора на начин на отваряне на входната врата се определя от потребиетелите.
  Системата позволява промяна на четирицифрения кодов ключ, както и промяна на електронен ключ. Всеки ключ е с уникален код, без повторяемост.
       ***Поддържа електромагнитна брава (AC, DC и AC/DC) и захранване за тях.
       ***Системата позволява промяна и/или забрана както на индивидуален код, така и на конкретен електронен ключ.
       ***Невъзможно е да се подслушва разговор между входния панел и етажния домофон.
       ***Когато има отворен домофон или др. дефект това не смущава работата на системата.
       ***Поддържа различни контролни сигнали и времена на задействане за повикване, грешки, отблокиране на брава...
       ***Позволява включване на резервно захранване за осигуряване на непрекъсната работа на системата при спиране на централното захранване.
       ***Възможност за изграждане в йерархична структура за управление на няколко входа с един основен (главен) и подчинени, но максимум 15 на брой.
       ***Гарантирана експлоатация в температурен диапазон от -40° до +45° С.
       ***Изисква двупроводен монтаж - проводниците да бъдат с минимално сечение 0,22 кв.мм.
       ***Опростена процедура на монтаж.

  Двупроводна система.
  Гаранция: 24 месеца.
  Забележка: В стойността на цифровата домофонна система не е включена камера! Ако е необходимо да се се изгражда видео система трябва да се прибави модул камера KAM-3P.

  --- Базисна схема на свързване
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LM и LY (една мелодия на повикване – от входа). Един основен жилищен вход. Четец за безконтактни (RFID) и/или контактни (iButton) електронни ключове.
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LY-8-1(две мелодии на повикване – от входа и от етажа). Един основен жилищен вход. Четец за безконтактни (RFID) и/или контактни (iButton) електронни ключове.
  --- Проводници и схеми на свързване
  --- Размери на входни панели, описи и рамки
  --- Други (схеми за изграждане на системи в смесен тип с аудо и видео домофони, схеми само за видео версия, сертификати и други).


  цена: 412,00 лв.
  Назад


  НОВИНИ
  ЗА КЛИЕНТИ
  ГАЛЕРИЯ
  ПАРТНЬОРИ
  ВРЪЗКА С НАС
  Почивни дни по време на празниците... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация Само за регион Пловдив - цифрова домофонна система CD-2503R в специална Пакетна цена 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Нашето предложение... За поръчки и доставки. Каталог LASKOMEX на бълграски език Изградените обекти на Елбраво
  телефон/факс:
  +359 32 620 360
  мобилен телефон:
  +359 898 766 317
  e-mail:
  info@elbravobg.com

  НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
  2014 © ElBravo. All rights reserved.