ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ   
  общо продукти: 169

Комплект цифрова домофонна система CD-2502NR Laskomex - базова версия с малък опис и четец за безконтактни електронни ключове


Цифров многоабонатен електронен модул LASKOMEX за изграждане на домофонна система – версия с безконтактен RFID четец (електронни карти/чипове). Системата е с кодово отключване на входна врата, четец за безконтактни RFID електроненни карти/чипове и включен малък опис на абонатите с осветление.

Предназначена е за еднофамилни къщи, апартаменти, бизнес сгради, хотели и мотели от 1 до 250+4 абоната.

!!! Комплекта включва следните елементи:
1) Метален външен панел CP-2502NR (сив, черен) с вградена кодова клавиатура в корпуса на панела, четец за безконтактни електронни ключове (карти/чипове) и малък опис на абонатите.
2) Електронна касета EC-2502AR(централа)
3) Захранване TR-2300

Основни характеристики на системата:      ***Ново поколение двупроводна микропроцесорна система.
 • Капацитет – управление от 1 до 254 абоната.
       ***Предназначена е за съвместно изполване само с цифрови домофони абонатни устройства: етажните ауидо домофони LM,LT, LX, LF, LR и етажен домофон без слушалка LG.
       ***Външен панел с модерен дизайн. Защитен е от вредното въздействие на атмосферната среда и злонамереното действие на трети лица – вандалозащитен и влагоустойчив метален корпус с вградена кодова клавиатура за отваряне на входната врата и четец за безконтактни електрони ключове (RFID 124 kHz) .
       ***Електронната касета (централа)осъществява връзката между входния панел пред входната врата на сградата и етажният домофон, намиращ се в помещението на абоната.
 •      ***Отварянето на входната врата (отблокирането на брава) може да се осъществи по следните начини:
  - Посредством индивидуален четирицифрен кодов ключ (индивидуален код за достъп)за всеки абонат.
  - Отваряне чрез безконтактен електронен ключ (RFID карта/чип).
  - Стандартен механичен ключ, при положение, че е поставена обикновенна брава и патрон на входната врата. Във входният панел има вграден четец за електронен ключ. Избора на начин на отваряне на входната врата се определя от потребиетелите.
  Системата позволява промяна на четирицифрения кодов ключ, както и промяна на електронен ключ. Всеки ключ е с уникален код, без повторяемост.
       ***Поддържа електромагнитна брава (AC, DC и AC/DC) и захранване за тях.
       ***Система при която е невъзможно е да се подслушва разговор между входния панел и етажния домофон (вграден цифров декодер в домофоните).
       ***Поддържа различни контролни сигнали и времена на задействане за повикване, грешки, отблокиране на брава...
       ***Позволява включване на резервно захранване за осигуряване на непрекъсната работа на системата при спиране на централното захранване.
       ***Възможност за изграждане в йерархична структура за управление на няколко входа с един основен (главен) и подчинени, но максимум 15 на брой.
       ***Гарантирана експлоатация в температурен диапазон от -40° до +45° С.
       ***Изисква двупроводен монтаж - проводниците да бъдат с минимално сечение 0,22 кв.мм.
       ***Опростена процедура на монтаж.

  Двупроводна система.
  Гаранция: 24 месеца.


  --- Базисна схема на свързване
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LM и LY (една мелодия на повикване – от входа). Един основен жилищен вход. Базова версия.
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LY-8-1(две мелодии на повикване – от входа и от етажа). Един основен жилищен вход. Базова версия
  --- Проводници и схеми на свързване
  --- Размери на входни панели, описи и рамки
  --- Други.


  цена: 439,20 лв.
  Назад


  НОВИНИ
  ЗА КЛИЕНТИ
  ГАЛЕРИЯ
  ПАРТНЬОРИ
  ВРЪЗКА С НАС
  Почивни дни по време на празниците... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация С какво можем да бъдем полезни на инсталатори, търговци и строителни фирми... Над 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Нашето предложение... За поръчки и доставки. Каталог LASKOMEX на бълграски език Снимки от Изградените обекти с продукти от Елбраво
  телефон/факс:
  +359 32 620 360
  мобилен телефон:
  +359 898 766 317
  e-mail:
  info@elbravobg.com

  НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
  2014 © ElBravo. All rights reserved.