ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ   
  общо продукти: 169

Комплект цифрова домофонна система CD-2503K Laskomex - базова версия


Цифров многоабонатен електронен модул LASKOMEX за изграждане на домофонна система - БАЗОВА ВЕРСИЯ. Системата е с вградено кодово отключване на входна врата и определено място за камера (за изграждане както на аудио, така и на видео домофонна система).

Предназначена е за еднофамилни къщи, апартаменти, бизнес сгради, хотели и мотели от 1 до 250+4 абоната.

!!! Комплекта включва следните елементи:
1) Метален външен панел CP-2503K (сив, черен) с вградена кодова клавиатура в корпуса на панела.
2) Електронна касета EC-2502AR(централа)
3) Захранване TR-2300

Основни характеристики на системата:      ***Ново поколение двупроводна микропроцесорна система.
 • Капацитет – управление от 1 до 254 абоната.
       ***Предназначена е за съвместно изполване само с цифрови домофони абонатни устройства: етажните ауидо домофони LM,LT, LX, LF, LR и етажен домофон без слушалкаLG. При включване на камера към модула - етажни видео домофони MVC-6450, MVC-6550, MVC-6650B и MVC-6850
       ***Външен панел с модерен дизайн и място за камера. Защитен е от вредното въздействие на атмосферната среда и злонамереното действие на трети лица. Панела е от вандалозащитен и влагоустойчив метален корпус с вградена немеханична кодова клавиатура (оптична) за отваряне на входната врата.
       ***Електронната касета (централа) осъществява връзката между входния панел пред входната врата на сградата и етажният домофон, намиращ се в помещението на абоната.
 •      ***Отварянето на входната врата (отблокирането на брава) може да се осъществи по следните начини:
  - Посредством индивидуален четирицифрен кодов ключ (индивидуален код за достъп)за всеки абонат.
  - Стандартен механичен ключ, при положение, че е поставена обикновенна брава и патрон на входната врата. Избора на начин на отваряне на входната врата се определя от потребиетелите.
  Системата позволява промяна на четирицифрения кодов ключ. Всеки ключ е с уникален код, без повторяемост.
       ***Поддържа електромагнитна брава (AC, DC и AC/DC) и захранване за тях.
       ***Система при която е невъзможно е да се подслушва разговор между входния панел и етажния домофон (вграден цифров декодер в домофоните).
       ***Поддържа различни контролни сигнали и времена на задействане за повикване, грешки, отблокиране на брава...
       ***Позволява включване на резервно захранване за осигуряване на непрекъсната работа на системата при спиране на централното захранване.
       ***Възможност за изграждане в йерархична структура за управление на няколко входа с един основен (главен) и подчинени, но максимум 15 на брой.
       ***Гарантирана експлоатация в температурен диапазон от -40° до +45° С.
       ***Изисква двупроводен монтаж - проводниците да бъдат с минимално сечение 0,22 кв.мм.
       ***Опростена процедура на монтаж.

  Двупроводна система.
  Гаранция: 24 месеца.
  Забележка: В стойността на цифровата домофонна система не е включена камера! Ако е необходимо да се се изгражда видео система трябва да се прибави модул камера KAM-3P.  По заявка!

  --- Базисна схема на свързване
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LM и LY (една мелодия на повикване – от входа). Един основен жилищен вход. Базова версия.
  --- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LY-8-1(две мелодии на повикване – от входа и от етажа). Един основен жилищен вход. Базова версия
  --- Проводници и схеми на свързване
  --- Размери на входни панели, описи и рамки
  --- Други (схеми за изграждане на системи в смесен тип с аудо и видео домофони, схеми само за видео версия, сертификати и други).


  цена: 404.40 лв.
  Назад


  НОВИНИ
  ЗА КЛИЕНТИ
  ГАЛЕРИЯ
  ПАРТНЬОРИ
  ВРЪЗКА С НАС
  Почивни дни по време на празниците... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация С какво можем да бъдем полезни на инсталатори, търговци и строителни фирми... Над 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Нашето предложение... За поръчки и доставки. Каталог LASKOMEX на бълграски език Снимки от Изградените обекти с продукти от Елбраво
  телефон/факс:
  +359 32 620 360
  мобилен телефон:
  +359 898 766 317
  e-mail:
  info@elbravobg.com

  НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
  2014 © ElBravo. All rights reserved.