ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ   
  общо продукти: 173

Етажен аудио домофон Laskomex LY-8-1 - втора мелодия от етажа


Цифров аудио домофон LASKOMEX с допълнителен бутон и високо ниво на позвъняване - две мелодии на повикване - от входа и от етажа.
Предназначен е за съвместно използване с цифрова система LASKOMEX CD-2501, CD-2502, CD-3100, CD-2512VTI-CC и други (всички модели цифрови входни панели LASKOMEX).

Функции:
- разговор с входното табло;
- отваряне на входната врата - бутон за управление на електромагнитна брава;
- допълнителен бутон за управление на друго устройство (гараж, осветеление и др.)
- светлинна индикация при звънене (избор) чрез вграден светодиод - две мелодии за повикване – мелодичен звънец от входа и от етажа;
- ключ с три позиции за изключване на домофона, ако абоната не желае да бъде безпокоен и за регулиране нивото на звънене;
- секретност на разговора - монтиран е цифров декодер в домофона, който се включва при избирането му, докато всички останали домофони остават неактивни.

Технически параметри:
- размери: 212 x 80 x 46 mm (широка основа);
- 6-12 V захранване;
- вграден усилвател с възможност за регулиране на нивото на усилване на микрофона;
- Бял цвят;
- ABS пластмаса.
- IP30
След свързване на домофона с етажен звънчев бутон, LY-8-1 може да се изплозва за апартаментен звънец от етажа. Изисква връзка(12 -15 VDC)и бутон за звънец. Последния не може да бъде свързан към електрическата мрежа от 230V! Използва се общо захранване за домофоните TR 13,5V/1.2А. Захранването осигурява коректна работа на около 30 бр. домофона LY-8-1 (10 броя домофони, звънящи от етажа едновременно). Ключа за регулация нивото на звънене и изключване на домофона не се отнася за повикване от етаж. Или изключен домофон изключва повикване от входния панел, но не спира повикване от етажа.
За захранване на домофоните се изисква проводниците да бъдат с минимално сечение 0,22 кв.мм (двупроводна система).
Гаранция: 24 месеца.--- Базисна схема на свързване на домофон с две мелодии на повикване от входа и от етажа
--- Схема на свързване на система на CD-25xx Laskomex - аудио версия - LY-8-1(две мелодии на повикване – от входа и от етажа). Един основен жилищен вход. Четец за безконтактни (RFID) и/или контактни (iButton) електронни ключове.
--- Проводници и схеми на свързване
--- Други.

---
В полза на потребителите (абонатите). Как се използва системата и домофона?!


цена: 30,00 лв.
Назад


НОВИНИ
ЗА КЛИЕНТИ
ГАЛЕРИЯ
ПАРТНЬОРИ
ВРЪЗКА С НАС
Почивни дни по време на празниците... СЕКЮРИТИ Експо 2019 - Участие и покана Очаквайте нова цифрова система CD-4000 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация С какво можем да бъдем полезни на инсталатори, търговци и строителни фирми... Над 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Каталог LASKOMEX на бълграски език Нашето предложение... За Информация. Снимки от Изградените обекти с продукти от Елбраво
телефон/факс:
+359 32 620 360
мобилен телефон:
+359 898 766 317
e-mail:
info@elbravobg.com

НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
2014 © ElBravo. All rights reserved.