Нашето предложение... За поръчки и доставки.

Всички продукти можете да закупите от нас, като ни изпратите вашата заявка по:
- телефоните на фирма Елбраво 032620360, 0899 965 567 на цената на разговор, зависеща от тарифата на телефона, от който се дава поръчка. Или чрез факс: 032/620360
- скайп: elbravosystems
- e-mail: info@elbravobg.com

Ние ще подготвим поръчката и ще ви я изпратим на посочения от вас адрес за доставка.

При покупка, транспортните разходи са за ваша сметка спрямо тарифите на Спиди Експрес, Еконт Експрес, Рапидо Експрес или на Български пощи.
Вие определяте доставчика на поръчката си. Пратката ще я получите по куриер или с български пощи с наложен платеж в рамките на три работни дни след изпращане на заявката.
Стойността на такса наложен платеж е за сметка на клиента. Плащането на поръчката се извършва в брой на куриера или в станцията на Български пощи в момента на предаване на стоката.
Ако желаете да платите пратката след като сте отворили пакета и сте се уверили в съдържанито му, моля да ни информирайте предварително за това. Ние ще изискваме от куриерската фирма да постави опция "Разрешавам пратката да се прегледа от Получателя и да плати наложения платеж само ако приеме стоката ми".
А, ако искате да извършите плащането по друг начин, винаги може да се обърнете към нас!

Моля, описвайте точно желаните от вас продукти (име и количество).
Посочвайте актуален и точен адрес за доставка, трите имена на получателя на пратка и телефон за връзка. При желание за издаване на фактура е необходимо да ни изпратите и следните данни: контрагент (име на юридическо или физическо лице), ЕИК, ДДС №, адрес на регистрация или ЕГН.

Всички заявки пристигнали при нас от 9,00 до 16,30 часа се обработват в рамките на текущия ден!
Поръчки се приемат всеки работен ден от Понеделник до Петък с изключение на официалните празнични дни или обявените за неработни в секция новини на страницата на Елбраво.
Всяка поръчка трябва да се обработи и изпрати своевременно!
За поръчка на услуга монтаж, изграждане на инсталация или просто получаване на информация, моля посочете условията и изискванията си. Ние в максимално кратък срок (в рамките на 24 часа) ще ви върнем отговор на посочения от вас адрес или телефон (ICQ).

Първоначалното посещение на обект, огледа, консултацията и изготвянето на офертата е напълно БЕЗПЛАТНО в рамките на регион Пловдив.За търговски обекти, монтажници и строителни фирми предлагаме преференциални цени.


Всички посочени цени в сайта са за единица и са с включено ДДС.

Моля, при желание да споделите вашите оплаквания, впечатления, а и похвали, използвайте е-майл контактна форма.
Благодарим ви за разбирането!


НОВИНИ
ЗА КЛИЕНТИ
ГАЛЕРИЯ
ПАРТНЬОРИ
ВРЪЗКА С НАС
Участие и покана за 25-о международно изложение Секюрити Експо 2018 Нови Бутони за Изход - масивни, с LED индикация Нова цифрова система CD-2600R - версия на мини системата CD-2600 с вграден RFID четец Представяме ви... Цветни цифрови домофони Само за регион Пловдив - цифрова домофонна система CD-2503R в специална Пакетна цена 15 години „Елбраво“ Брошура за индивидуален избор на етажен апратаменте домофон за цифрови системи Laskomex Ценови листи на домофонни системи Ценова листа на системи за сигурност Нашето предложение... За поръчки и доставки. Каталог LASKOMEX на бълграски език Изградените обекти на Елбраво
телефон/факс:
+359 32 620 360
мобилен телефон:
+359 898 766 317
e-mail:
info@elbravobg.com

НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ ДОКУМЕНТАЦИЯ УСЛУГИ И СЕРВИЗ КОНТАКТИ
2014 © ElBravo. All rights reserved.